ПРИ ЗАМОВЛЕННІ НА СУМУ ВІД 2000 ГРИВЕНЬ ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНА 

ДОСТАВКА 
Відправка замовлення здійснюється день у день, доставка до зазначеного вами відділення Нової Пошти займе ще від 1 до 3 днів, в залежності від віддаленості вашого населеного пункту. 
Вартість доставки визначається за тарифами перевізника, від 30 грн. 
При замовленні від 2000 грн доставка Новою Поштою здійснюється безкоштовно. До відділення Нової пошти. 

За умовчанням доставка здійснюється до відділення Нової Пошти відповідно до тарифів перевізника. 
За адресою. Доставка за вказаною адресою кур'єром Нової Пошти згідно з тарифами перевізника. 
До відділення Укрпошти. 
Можливий Самовивіз у м.Хмельницький за адресою вул.Завадського 5/1, третій поверх - час самовивозу уточнюється з менеджером.

ОПЛАТА 
Залежно від обраного варіанту ви можете оплатити замовлення у такий спосіб: 

  • Оплата при отриманні. Накладний платіж. Ви оплачуєте при отриманні замовлення у відділенні Нової пошти. Тільки для замовлень від 150 грн;
  • Переказ на карту Приватбанку. Після оформлення замовлення наш менеджер видасть вам реквізити карти, і ви зможете оплатити через Приват24, термінал, касу банку або іншим зручним для вас способом;
  • Переказ на карту Монобанку. Процедура аналогічна описаній вище; 
  • Онлайн-оплата через агрегатор Wayforpay. Карта іншого банку, Google Pay, Apple Pay та інші варіанти оплати;
  • Реквізити по Україні. Оплата за прямими банківськими реквізитами на рахунок юридичної особи;
  • Миттєва розстрочка від ПриватБанку. При оформлені замовлення оберіть варіант оплати Wayforpay, а на сторінці оплати "Інший спосіб оплати". Для замовлень від 300 грн. Покупка частинами від Monobank. При оформлені замовлення оберіть варіант оплати Wayforpay, а на сторінці оплати "Інший спосіб оплати". Для замовлень від 500 грн, максимум 3 платежі. Плати частинами від А-Банк. При оформлені замовлення оберіть варіант оплати Wayforpay, а на сторінці оплати "Інший спосіб оплати". Для замовлень від 300 грн, максимум 3 платежі. Оплата частинами від ПриватБанку. При оформлені замовлення оберіть варіант оплати Wayforpay, а на сторінці оплати "Інший спосіб оплати". Для замовлень від 300 грн, максимум 2 платежі. Плати частинами GlobusPlus (Глобус Банк). При оформлені замовлення оберіть варіант оплати Wayforpay, а на сторінці оплати "Інший спосіб оплати". Для замовлень від 500 грн, максимум 3 платежі. 

Якщо вам не підходить жоден із зазначених способів оплати, наш менеджер допоможе знайти інші варіанти в індивідуальному порядку.