ПРИ ЗАМОВЛЕННІ НА СУМУ ВІД 2000 ГРИВЕНЬ ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНА 


ДОСТАВКА 
Відправка замовлення здійснюється день у день, доставка до зазначеного вами відділення Нової Пошти займе ще від 1 до 3 днів, в залежності від віддаленості вашого населеного пункту. 
Вартість доставки визначається за тарифами перевізника, від 30 грн. 
При замовленні від 2000 грн доставка Новою Поштою здійснюється безкоштовно. До відділення Нової пошти. 

За умовчанням доставка здійснюється до відділення Нової Пошти відповідно до тарифів перевізника. 
За адресою. Доставка за вказаною адресою кур'єром Нової Пошти згідно з тарифами перевізника. 
До відділення Укрпошти. 
Можливий Самовивіз у м.Хмельницький за адресою вул.Завадського 5/1, третій поверх - час самовивозу уточнюється з менеджером.

ОПЛАТА 
Залежно від обраного варіанту ви можете оплатити замовлення у такий спосіб: Оплата при отриманні. Післяплата. 

Ви оплачуєте при отриманні замовлення у відділенні Нової пошти. 
Тільки для замовлень від 150 грн. Переказ на карту Приватбанку. Після оформлення замовлення наш менеджер видасть вам реквізити карти, і ви зможете оплатити через Приват24, термінал, касу банку або іншим зручним для вас способом. 
Переказ на карту Монобанку. Процедура аналогічна описаній вище. 
Онлайн-оплата через агрегатор Wayforpay. Карта іншого банку, Google Pay, Apple Pay та інші варіанти оплати. 
Реквізити по Україні. Оплата за прямими банківськими реквізитами на рахунок юридичної особи. 
Миттєва розстрочка від ПриватБанку. При оформлені замовлення оберіть варіант оплати Wayforpay, а на сторінці оплати "Інший спосіб оплати". Для замовлень від 300 грн. Покупка частинами від Monobank. При оформлені замовлення оберіть варіант оплати Wayforpay, а на сторінці оплати "Інший спосіб оплати". Для замовлень від 500 грн, максимум 3 платежі. Плати частинами від А-Банк. При оформлені замовлення оберіть варіант оплати Wayforpay, а на сторінці оплати "Інший спосіб оплати". Для замовлень від 300 грн, максимум 3 платежі. Оплата частинами від ПриватБанку. При оформлені замовлення оберіть варіант оплати Wayforpay, а на сторінці оплати "Інший спосіб оплати". Для замовлень від 300 грн, максимум 2 платежі. Плати частинами GlobusPlus (Глобус Банк). При оформлені замовлення оберіть варіант оплати Wayforpay, а на сторінці оплати "Інший спосіб оплати". Для замовлень від 500 грн, максимум 3 платежі. 

Якщо вам не підходить жоден із зазначених способів оплати, наш менеджер допоможе знайти інші варіанти в індивідуальному порядку. 

Подробнее...

На товари у нашому магазині ми даємо гарантію на відсутнійсть у товарах заводського браку.

Будь-ласка перевіряйте на відсутність дефектів упаковки при отриманні товару.
Зверніть увагу! Під час отримання посилки уважно перевіряйте цілісність упаковки та її вмісту. За наявності будь-яких дефектів або пошкоджень повідомте про це представника «Нової Пошти», або відповідної поштової служби і підпишіть відповідний акт. 
Завдяки цьому, незалежно від рішення щодо акту, ми матимемо підтвердження наявності дефекту і зможемо запропонувати вам повернення або компенсацію навіть у разі відмови по акту. 
В іншому випадку претензії, пов'язані з пошкодженням посилки, нами не приймаються. 

Подробнее...

🔸Прокат настільних ігор🔸
⠀Не знаєте як розважити гостей?
⠀Хочете постійно грати нові ігри?
⠀Не впевнені, що гра підійде вашій компанії?
⠀Є сумніви перед купівлею гри?

Тоді прокат саме для вас.
Більше 200 ігор в колекції, яка постійно поповнюється (перелік ігор).

Умови прокату:
⠀1️⃣Обирайте ігри та оформляєте замовлення.
⠀2️⃣Забираєте ігри самовивозом(в робочий час клубу, або за домовленістю).
⠀3️⃣Оплачуєте вартість та залишаєте заставу.
⠀4️⃣Повертаєте ігри та отримуєте назад заставу.

Подробнее...

D20.in.ua - це сайт, створений для любителів настільних ігор. У нас Ви зможете придбати або замовити настільні ігри, взяти ігри у прокат, або спробувати гру у нашому клубі.
Наша ціль - зробити це хоббі якомога популярнішим. Ми пропонуємо найбільшу коллекцію ігор у м.Хмельницький і зібрали на полицях ігри на будь-який смак, щоб кожен наш клієн міг знайти гру за своїми вподобаннями. Перевірені часом хіти і останні новинки, ігри для новачків і ексклюзив для досвідчених гравців - це все можна знайти у Вас. Індустрія настільних ігор развивається з кожним днем і ми розвиваємося разом іх нею.


Де купити настільні ігри у Хмельницькому
У нас Ви зможете обрати гру, яка Вас цікавить, або звернутись за допомогою до нашого консультанта. Ми добре знаємо ассортимент ігор і допоможемо обрати гру і не загубитись у великому розманітті ігор. Наш магазин поєднано з клубом - і тому на місці, перед покупкою у Вас є можливість побачити багато ігор у відкритому виді, ознайомитись з якістю компонентів. Також ми робимо доставку по всій Україні.
D20 - це не просто місце, де продаються настільні ігри. Це тепла, дружня атмосфера, де Вам завжди раді.

Наш інтернет магазин пропонує популярні новинки настільних ігор. Настільна гра - це завжди цікаво проведений час і хороший подарунок.

Прокат настільних ігор у Хмельницькому
Якщо Ви хочете спробувати гру до покупки, або просто любите ігри, але не встигаєте їх купувати, або у Вас намічаються гості і Ви хочете їх здивувати - тоді прокат саме для Вас. Ми пропонуємо у прокат більше ніш 150 популярних настільних ігор.

Клуб настільних ігор у Хмельницькому
В нашому клубі Ви зможете знайти однодумців, познайомитись з цікавими людьми, знайдете компанію для улюбленої гри та зможете спробувати багато настільних ігор.

Подробнее...